dilluns, 17 de novembre del 2014

GUARDIOLENCS AL CROS DE LA GRANADA

Gal·la Chacón
Mariona Jaramillo
Aquest cap de setmana es va disputar el cros de la Granada, amb una bona presència de corredors de la nostra escola. La nostra atleta més petita va ser l'Aran Via, que va disputar la cursa de les baldufes, on va disfrutar molt corrent els 100 metres dins el camp de futbol. La cursa de promoció, va comptar amb la participació de l'Adriana Morales-Arce que va arribar la 15ª, d'una cursa que superava les 40 participants. La cursa benjamina va comptar amb la presència del Pol Garcia i la Ga·la Chacón. La Gal·la, tot i tenir uns problemes durant la cursa, arribava amb un meritòria 5a posició, arribant amb el grup capdavanter de la cursa. El Pol, va arribar en la posició 17. Remarcar que corre amb nens un any més grans, fet que provoca algunes diferències durant les curses.
A la categoria alevina, trobem la gran cursa que va fer la Núria Chacón, corrent de menys a més i acabant la cursa amb força i en una 4ª posició, quedant-se a les portes del podi.
I per últim, destacar la cursa de categoria infantil, on la Mariona Jaramillo pujava al podi en una gran segona posició.

Un gran aperitiu per la cursa de Font-rubí que ens espera aquest pròxim cap de setmana al circuit de la Sitjota.
Esperem que tots i totes us animeu a participar-hi!!